Skip to main content

Rullformningsexperter från A till Ö

Omfattande service från startfasen till idrifttagning

Inledande analyser, rådgivning och utbildning: Våra experter på rullformning är fullt utbildade och kunniga i alla tjänster som rör dina rullformningssystem. Som ledande inom rullformningsteknik kommer vi att stå vid din sida och hjälpa dig från montering till driftsättning och vidare framöver. Från A till Ö om Avkastningskrav på investeringen  till Önskemål för tillförlitlighet och prestanda, till krav till fastställande av maskinens aktuella marknadsvärde, du kommer att dra nytta av vår djupa kunskap.

Våra olika tjänster utgör alla en del av vår framgångsrika processcykel som du kan beställa i enskilda moduler, kombinera i ett skräddarsytt system eller utnyttja som ett komplett system.

Rådgivning

Personliga tips från första hand

Riktad rådgivning under rullformningsprocesser och på mässor.

Den direkta kontakten mellan ditt team, specialisterna från ditt företag och våra rullformningsexperter är mycket viktig för oss: varje rullformningsprocess innebär utmaningar som vi gemensamt kan ta itu med genom att diskutera och genomföra den bästa möjliga lösningen. Vi ger dig också gärna råd på mässor: Här hittar du en sammanfattning av de mässor som vi deltar i..

Utveckling av protyper

Helt enkelt snabbare och bättre från början

Snabb prototypframställning sparar kostnader och mycket tid.

För helt nya rullformningsuppgifter, för vilka det inte finns några beprövade lösningar, har vi ett effektivt svar: under rubriken "Rapid Prototyping" erbjuder vi snabba och ekonomiska processer för tillverkning av prototyper och förserier.

Försöks- och testcenter

Prova något nytt och leverera det helt testat och färdigställt.

Internt testcenter med 10 testmaskiner och högpresterande CO2-laser.

 Analysera och testa, prova ut och förbättra: Särskilda utvecklingsfaser för ny eller reviderad rullformningsteknik ingår i vår företagsfilosofi, som helt enkelt går ut på att göra det lilla extra för dig. I samband med detta läggs stor vikt vid ett förtroendefullt samarbete med dig. Dessutom är experiment- och testcentret en viktig orsak till att vi har etablerat oss som en av världens ledande företag inom rullformningsteknik.

Processintegration

Olika funktioner kombineras skickligt

Direkt, tillförlitlig och ekonomisk integrering av ytterligare processer.

De ökande kraven på vår rullformningsteknik innefattar uppgiften att tillverka rullformade produkter med ett antal funktioner som kräver ytterligare stödprocesser. Vi integrerar de ytterligare teknikerna och processerna direkt i ett rullformningssystem.

70 års erfarenhet

Professionell rullformning i praktiken

Varje ny rullformningsmaskin innehåller 70 års erfarenhet.

Vår erfarenhet från över 70 år av rullformningsteknik och över 2000 levererade rullformningssystem ingår i varje ny rullformningsmaskin, vilket ger dig praktiska rullformningssystem som är skräddarsydda för dina produktionskrav.

Montage och slutbesiktning

Full fart framåt direkt från början

Snabbare och problemfriare produktionsstart

Förutom innovativ och skräddarsydd rullformningsteknik erbjuder vi dig expertkunskap om montering och godkännande av din rullformningsmaskin. Din produktionsstart sker snabbt och problemfritt, så att du redan från början tar ett stort steg mot att uppnå din ROI-avkastning.

Driftsättning och Installation på plats

Kunskapsöverföring för in din produktion i full gång

Målinriktat stöd vid driftsättning av rullformningsmaskinen

Den snabba driftsättningen av din rullformningsmaskin på plats är en viktig framgångsfaktor för din produktion, som ofta är förknippad med korta leveranstider. Våra experter på rullformning ser till att driftsättningen och uppstarten går smidigt.

Utbildning och kurser

Specifik kunskap som förmedlas praktiskt

Individuella kurser som optimerar kvalificerade processflöden

Genom relevant utbildning av din driftspersonal säkerställer du den mest effektiva användningen och underhållet av ditt rullformningssystem, en smidig produktion och en lång livslängd för din rullformningsmaskin. Vi lär dina anställda denna kunskap snabbt och praktiskt.

Processcykel

Individuella tjänster från en enda kontaktpunkt

Permanent tillförlitlighet och hög ekonomisk produktivitet med maximalt stöd

Våra omfattande tjänster omfattar rådgivning, modernisering, underhåll och reparation samt snabb anskaffning av reservdelar och komponenter. På så sätt stöder vi dig för att säkerställa permanent tillförlitlighet och hög effektivitet hos din rullformningsmaskin.

Kontakta våra experter på rullformning

Varje process har sina egna speciella tekniska krav, och därför har även ditt företag sina egna speciella frågor om rullformningsmaskiner och processer: Våra experter på rullformning har svaren du behöver!

Johannes Lindholm

Telefon +46 8 844040
Mail  johannes@frivar.se

Frivar Teknik Int. AB
Box 17259
Stockholm
10462
Sverige

www.sweden.dreistern.com

Get in touch with your personal contact now

Frivar Teknik Int. AB

Box 17259
10462 Stockholm
Sweden

johannes@frivar.se

 

Or contact us via:

+46 8 844040Contactform