Skip to main content

Din bransch är vår bransch

Lämplig för små eller stora produktionsserier

Våra medarbetares insiderkunskap om din specifika bransch kommer dig snabbt till nytta. ROI för din rullformningsmaskin beror på många detaljer, som alla varierar något från en bransch till en annan. Små eller stora serier, vårt expertteam tillgodoser din lösning med hjälp av den modernaste tekniken.

Fordons- & Transportindustri

Toppmodern teknik för maximal säkerhet och minimala investeringar.

Med hjälp av vår rullformningsteknik kommer dina produkter att produceras tillförlitligt, oavsett om du tillverkar profiler för bil-, järnvägs-, möbel- eller flygsektorn. Användning av våra rullformningsmaskiner innebär till exempel att du kommer att dra nytta av minskade komponentvikter och sänkta komponentkostnader och att din produktion kommer att uppfylla de senaste designkraven.

Byggnadsindustrin

Marknadsledande företag stärker sin ställning med hjälp av våra rullformningsmaskiner

Marknadsledare för många av de kvalificerade profilerna inom byggindustrin är beroende av tillförlitligheten och hållbarheten hos våra rullformningsmaskiner. Du får ett skräddarsytt koncept för en linje eller en ekonomisk standardmaskin, som båda gör att du kan minimera dina investeringskostnader och din materialförbrukning. Vi integrerar ett stort antal processtekniker i din rullformningsmaskin, t.ex. svetsenheter, isolationsskumningsmaskiner, extruderare eller stansmaskiner.

 

Elektroindustri

Innovativ profilutveckling för utbyggnad av starka marknadspositioner.

Många marknadsledare inom elindustrin tillverkar sina profiler för ett stort antal tillämpningar på våra rullformningssystem. Med nya innovativa produkter, som har utvecklats på grundval av vårt omfattande kunnande inom rullformningsteknik för elekrtoindustrin, kommer du att lyckas försvara och utöka din marknadsposition.

 

Lager och logistik

Optimal kombination av hög kvalitet och exceptionell produktivitet

Från det enkla och prisvärda rullformningssystemet för hushålls- och lättviktshyllsystem till det mycket flexibla och helautomatiska rullformningssystemet för butiks- och industrihyllor, erbjuder vi alltid rätt tillverkningssystem. Följaktligen drar du nytta av den höga produktiviteten och kvaliteten hos våra rullformningssystem.

 

Möbelindustri

Skräddarsydda helhetskoncept och standardmaskiner för marknadsledande företag

Ledande tillverkare av möbelbeslag tillverkar sina rullformade delar på Dreisterns profileringsutrustning. De förlitar sig på vår kunskap om rullformning när de utvecklar en ny produkt, vilket resulterar i en skräddarsydd produktionslinje eller en kostnadseffektiv standardrullformare.

 

Rullformningsanläggningar för legotillverkning

De främsta företagen i profilvärlden använder våra rullformningsmaskiner.

Ingen profil är för komplex för att hindra specialister på profillegotillverkning från att producera den för sina kunder. De ställer extremt höga krav på sina maskiners prestanda. Specialiserade profiltillverkare väljer nästan uteslutande maskiner som tillverkas av oss.

 

Referenser

Specialkompetens inom rullformning för företag från många olika branscher

Med hjälp av vår rullformningsteknik kommer dina produkter att produceras smidigt, oavsett om du tillverkar profiler för bil-, järnvägs-, möbel- eller flygindustrin. Användning av våra rullformningsmaskiner innebär till exempel att du kommer att dra nytta av minskade komponentvikter och kostnader och att din produktion uppfyller de senaste designkraven.

Kontakta våra experter på rullformning

Varje process har sina egna speciella tekniska krav, och därför har även ditt företag sina egna speciella frågor om rullformningsmaskiner och processer: Våra experter på rullformning har svaren du behöver!

Johannes Lindholm

Telefon +46 8 844040
Mail johannes@frivar.se

Frivar Teknik Int. AB
Box 17259
Stockholm
10462
Sverige

www.sweden.dreistern.com

Get in touch with your personal contact now

Frivar Teknik Int. AB

Box 17259
10462 Stockholm
Sweden

johannes@frivar.se

 

Or contact us via:

+46 8 844040Contactform