Skip to main content

Gör helt enkelt lite mer

Kompetent partner vid din sida

Vid det första samtalet med dig kommer våra experter på rullformning ofta att be om mer detaljerad information, eftersom dessa frågor ofta är svaren på dina individuella krav. På så sätt får du professionellt stöd från oss genom personlig rådgivning, riktad modernisering, särskilda utbildningar för dina anställda, snabba leveranser av reservdelar och komponenter och mycket mer.

Olika tjänster ingår i vårt framgångsrika processutbud: Du kan beställa dessa servicetjänster individuellt eller kombinera dem enligt dina krav eller använda den kompletta produktionsprocessen för ditt rullformningssystem. Denna produktionsprocess omfattar även prototyputveckling, vårt experiment- och testlaboratorium, processintegration och produktion, montering och driftsättning i Schopfheim samt driftsättning på plats var som helst i världen.

Använd vår servicehotline +46 8 844040.

Rådgivning

Anpassad information som är skräddarsydd för dig

Personlig och omfattande rådgivning minskar kostnaderna    

Våra experters både omfattande och specifika kunnande är en stor fördel för dig: med personlig rådgivning riktar vi in oss på just dina behov. På så sätt kan både investeringskostnaderna för din rullformningsmaskin och driftskostnaderna för din rullformningsteknik minskas.

Modernisering

Uppnå det optimala

Underhåll av rullformningsmaskiner upp till den senaste tekniska nivån.

Vi skapar framtidsinriktade rullformningsmaskiner för dig. Vi, och även du, förlitar oss på framsteg: med tiden kan det uppstå förändringar och innovationer som vi gärna informerar dig om och vid behov uppdaterar ditt rullformningssystem.

Underhåll och reparationer

Målinriktat stöd för säkra processflöden

Effektiva kontroller förhindrar dyra produktionsavbrott

Vår kundtjänst hjälper dig med alla frågor om ditt rullformningssystem. Oavsett om det handlar om riktade kontroller, med vilka du kan undvika dyra produktionsavbrott, eller om användningen av nya originaldelar när ett fel uppstår: vårt serviceteam kan kontaktas personligen, per telefon eller via e-post/Internet.

Reservdelar och komponenter

Expertens öga för rätt diagnos

Snabb leverans av reservdelar och komponenter

Om det uppstår planerade eller oplanerade reparationer av ditt rullformningssystem hjälper vårt serviceteam för reservdelar dig snabbt och kompetent: våra experter på rullformning identifierar snabbt vilka reservdelar som behövs och säkerställer en snabb leverans. Detta gäller även för helt förmonterade komponenter och enheter som är färdiga att användas i ditt system.

Kontakta våra experter på rullformning

Varje process har sina egna speciella tekniska krav, och därför har även ditt företag sina egna speciella frågor om rullformningsmaskiner och processer: Våra experter på rullformning har svaren du behöver!

Thomas Lindholm

Telefon +46 8 844040
Mail  thomas@frivar.se

Frivar Teknik Int. AB
Box 17259
Stockholm
10462
Sverige

www.sweden.dreistern.com

Get in touch with your personal contact now

Frivar Teknik Int. AB

Box 17259
10462 Stockholm
Sweden

johannes@frivar.se

 

Or contact us via:

+46 8 844040Contactform